Kalle och Hobbe – Den kompletta samlingen

”Kalle och Hobbe – Den kompletta samlingen” är resultatet av tre års slit efter att nästan 2000 personer var med och och gjorde arbetet till ett mångmiljonprojektet – tack vare en Kickstarter-kampanj våren 2020.

”Kalle och Hobbe – Den kompletta samlingen” är resultatet av tre års slit efter att nästan 2000 personer var med och finansierade mångmiljonprojektet genom en Kickstarter-kampanj våren 2020.

Pojken med tigern

”Pojken med tigern” är en hyllningsbok till Bill Wattersons älskade serie Kalle och Hobbe. ”Pojken med tigern” var först tänk som en tacklista med alla som crowdfundade, men slutade på 112-sidor med bland annat 45 unika fanarts från svenska tecknare.

Pojken med tigern är en 112 sidor tjock, inbunden och exklusiv bok som trycktes i en begränsad upplaga för att följa med i de 2000 första Kalle och Hobbe – Den kompletta samlingen, det vill säga till alla de som var med och crowdfundade ”Den kompletta samlingen” på Kickstarter eller gjorde ett förköp under produktionen av den.

Kalle och Hobbe: Söndagar 1985–1995

I "Kalle och Hobbe – Söndagar 1985–1995” hittar vi 36 utvalda söndagssidor där man får se såväl Bill Wattersons tuschade original som de färdiga färglagda sidorna. Dessutom med kommentarer från Bill själv.

Kalle och Hobbe: Söndagar 1985–1995 gavs ursprungligen ut som utställningskatalog 2001. Här presenteras ett urval söndagssidor (36 för att vara exakt), vilket gör den här samlingen till det närmaste man kan komma en ”Calvin and Hobbes: Artist Edition”.